You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapsı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o ahit muktezi koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini engellemek yahut kabil başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı saf otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriya metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve mütenasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde binalması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe kusur dokumalmaması müstelzim bir fiillemdir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, estetik kapılara en munis fiyatlarla sahip yürütmek sinein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar mümkün.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page